lauantai 1. huhtikuuta 2017

Onko miehille auto peniksen jatke?

Ohessa poimintoja Vauva.fi -sivustolla käydyistä keskusteluista tästä aiheesta.

” mies korvaa pientä kaluaan ostamalla tunnetun urheiluautomerkin auton itselleen..Näin saa siis illuusion itselleen isommasta kalusta, kun autosta löytyy hevosvoimia!!!”  – Vierailija –

Kyllä on paljon naisia, jotka innostuvat miehen makeasta autosta. On toki poikkeuksiakin, mutta sanotaanko vaikka että tuollaisia naisia on aivan riittävästi sitä silmällä pitäen, että kunnon munanjatke-auton hankkiminen kannattaa.” – Vierailija –

Nuorille miehille se on ehdottomasti. Autolla ajaminen kovaa erittää adrenaliinia niin paljon että sitä voi rinnastaa seksiin.” – Vierailija –

” jos ne, joilla on sen verran ylimääräistä pätäkkää laittaa autoon, voivat myös sijoittaa vaimon kauneudenhoitoon vähän enemmän.”   - Vierailija –

Idea tutkimuksesta

Wisconsinin yliopistossa markkinoinnin tutkijana toimivan suomalaissukuisen Max Kicksparkin tänään julkaistavan tutkimuksen mukaan asia tuntuu todellakin olevan näin.

Max kiinnostui aiheesta kun hän keskusteli uuden auton hankinnasta luennolla opiskelijoiden kanssa selvittäen näin auton valinnan perusteita. Eräs naispuolinen opiskelija nosti esille väitteen auton olevan miehelle peniksen jatke. Opiskelijoiden mielipide jakaantui tästä väitteestä sukupuolen mukaan, mutta mitään tutkittua tietoa asiasta ei löydetty.

Max haki ja sai tutkimusryhmineen tutkimukselle rahoituksen, joka tuolloin kulki nimellä ”Factors affecting the choice of a new car male clientele”.

Tutkimusasetelma

Tutkimukseen osallistui lähes 10 000 miespuolista tiellä liikkujaa Euroopasta. Tutkimus suoritettiin heinäkuussa 2016 sadalla eri vilkasliikenteisellä tieosuudella kahdessa kymmenessä eri Euroopan maassa. Tutkimuksessa saadun mittauksen virhemarginaali on 3,5 puoleen tai toiseen 95 % luottamustasolla.





















Tutkijat pysäyttivät eri kulkuneuvoilla tiellä liikkuvia miespuolisia henkilöitä ja pyysivät saada mitata heidän ”miehisyytensä” luokitellen samalla myös liikkujan kulkuneuvon mallin ja arvon.

Koska mittauspisteitä ohitti paljon myös muilla kun autoilla liikkuvia miehiä, tutkijat päättivät varsinaisen tutkimuksen ulkopuolella ottaa myös muut tielläliikkujat mittauksiin mukaan. 

Tulokset


Virallisesti tulokset julkaistaan vasta myöhemmin tänään Suomen aikaa, mutta olemme saaneet käsiimme alustavan kuvan tutkimustuloksista. Virallisia tuloksia odotellessa, jokainen saa tulkita kuvaajaa itse.


Vapaaehtoisia ei vahingoitettu mittausten yhteydessä.

Tutustu aiheeseen tarkemmin tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti