maanantai 16. maaliskuuta 2015

Potkukelkkailun läpilyönti Lahdessa 2017?


















Seuraavat pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisat käydään Lahdessa lähes tarkalleen kahden vuoden kuluttua. MM-Lahden pääsihteerinä toimii Janne Leskinen, joka kuvaili kisaorganisaation kilpailevan elämys- ja viihdemarkkinoilla eikä pelkästään järjestä urheilutapahtumaa. Falunissa kisaväkeä viihdytettiin mm. hävittäjälentokoneilla.

”Osa on kisan katsomista, mutta yritämme taata ihmisille kivan päivän ulkona”, kertoi Leskinen STT:lle.

Tähän saumaan potkukelkkailun tulisi mielestäni iskeä ja tarjota elämyksiä katsojille hiihtojen lomassa. Norjalaiset vieraat ovat hullua urheilukansaa, myös potkukelkkailussa se on nähty Hurdalissa alamäkipotkukelkkailun MM-kisoissa.

Miten olisi Kicksparkeilla ja perinteisillä Esla potkukelkoilla järjestettävät näytöskisat hiihtostadionilla sillä aikaa kun odotettaan tapahtuman alkua. Paikalle olisi kutsuttu kotimaisten huippujen lisäksi myös potkuttelu-urheilun harrastajia mm. Tsekeistä, Hollannista, Saksasta, Tanskasta.

Isoille herroille ja julkkiksille voisi järjestää oman näytöslähdöt, johon matkaksi riittäisi muutama sata metriä.

Kisa-alueella olisi potkukelkkojen koeajoalue, jossa suomalaisten potkukelkka valmistajien tuotteita ja osaamista tuodaan esiille rintarinnan. Samalla yleisö voisi ostaa special MM-potkukelkan kisahintaan paikan päältä, joka saapuu seuraavalla viikolla kotiovelle.

Mitä jos mäkihypyssä tuulten tyyntymistä odotellessa alastulorinnettä laskisivat ”hurjapäät” potkukelkoilla, kuuluttajan kertoessa tuhansille katsojille kelkan kiitävän mäkeä alas 60 km/h.

Kuka ottaa kopin ajatuksesta. Voin tarjoutua ko. projektiin projektipäälliköksi kohtuullista korvausta vastaan ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti