sunnuntai 27. syyskuuta 2009

SM-potkut

Osmon Super-hölkkä/maraton 11.10.2009 Pieksämäellä on myös potkulautailun SM-kisa naisille ja miehille. Tästä on sovittu SPPL:n ja kilpailun järjestäjän kanssa. Yritän järjestää palkinnot sarjojen 3. parhaalle.

Potkulautailijoiden lähtö tapahtuu juoksijoiden kanssa yhtä aikaa muutamia kymmeniä metrejä juoksijoiden edestä. Potkijoiden tulee sitten varoa ja huomioida kilpailun aikana juoksijat.

linkin kautta. Matkaksi valitaan Maraton ja sarjaksi Hölkkä N+M.

Lisäksi kilpailun järjestäjät haluavat ennakkoon listan potkijoista. Tästä on sovittu niin, että minä kokoan matkaan lähtijöiden tiedot ja toimitan ne heille perjantaina 9.10.
Joten laittakaa sähköposti markkulevanen@gmail.com tai soittakaa tai laittakaa tekstiviesti minulle 044-2034645 jos olette tulossa kilpailuun.

Rettikartta on osoitteessa:

Itse en ole kiertänyt reittiä, mutta jos oikein muistan kierroksen viimeiset 1,5 km ovat hiekkapohjaa.